Palvelut

Hierontapalvelut Turun Uittamon alueella

Suosittelen sinulle hierontaa, jos kehosi kaipaa rentoutumista ja haluat pitää itsestäsi hyvää huolta, kärsit lihaskivuista, työsi kuormittaa kehoasi tai urheilet paljon.

Hieronta rentouttaa keskushermostoa ja palauttaa elimistöä rasituksesta ja stressistä. Hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä ja lievittää erilaisia kipuja sekä laukaista lihaksien jännitystiloja.

Aineenvaihduntasi tehostuu hieronnan seurauksena, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Tämän vuoksi hieronnasta usein seuraakin flunssaista nenän tukkoisuutta, jonka seurauksena onkin oikein hyvä juoda vettä. Tukkoisuus poistuu usein heti hieronnan jälkeen.

Klassinenhieronta

Klassinen hieronta – perinteinen hierontamuoto, joka tarjoaa monipuolista hyvinvointia keholle ja mielelle. Klassinen hieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka on tunnettu rentouttavasta vaikutuksestaan. Se perustuu viiden erilaisen hierontatekniikan käyttöön: sivelyyn, hankaukseen, puserteluun, taputteluun ja täristykseen.

Hierontatekniikat yhdistettynä oikeaan paineeseen ja liikkeeseen auttavat lihaksia rentoutumaan syvältä ja edistävät samalla nivelten liikkuvuutta. Klassinen hieronta voi lievittää kipua ja jäykkyyttä sekä parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan auttaa kehoa palautumaan nopeammin rasituksesta. Lisäksi hieronta stimuloi imunesteen eli lymfan kulkua, mikä auttaa poistamaan kehosta kuona-aineita ja vähentää turvotusta.

Klassinen hieronta on ihanteellinen vaihtoehto kaikenikäisille ja -kuntoisille henkilöille, jotka haluavat ylläpitää tai parantaa kehon toimintakykyä ja hyvinvointia. Olitpa sitten aktiiviliikkuja, istumatyötä tekevä toimistotyöläinen tai kenties vain kaipaat rentouttavaa hetkeä arjen keskellä, klassinen hieronta tarjoaa sinulle mahdollisuuden huolehtia itsestäsi kokonaisvaltaisesti.

Urheiluhieronta

Etsitkö tehokasta tapaa parantaa suorituskykyäsi ja ylläpitää kehon hyvinvointia? Tule tutustumaan urheiluhierontaan – palveluun, joka tarjoaa monipuolisia etuja niin urheilijoille kuin kaikille liikunnallisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Ennen urheilusuoritusta tapahtuva hieronta on tehokas keino edistää lihaksiston aineenvaihduntaa ja saavuttaa mielen sekä kehon rentoutuminen. Hieronnan avulla voimme myös nopeuttaa kehon palautumista rasituksesta. Lisäksi urheiluhieronta toimii ennaltaehkäisevänä ja hoitavana menetelmänä erilaisten liikkumista rajoittavien oireiden ja vammojen hoidossa.

Hieronta räätälöidään aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan toiveita ja tavoitteita. Se sisältää monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita sekä passiivisia venytyksiä, jotka auttavat ylläpitämään kehon optimaalista toimintaa ja suorituskykyä.

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittelyssä keskitytään hoitamaan kasvojen, kaulan ja niskan alueen lihaksia ja kudoksia. Tämä hoitomuoto on erityisen hyödyllinen henkilöille, joilla on leukanivelvaivoja, purentaongelmia tai kipua kasvojen alueella.

Hoidon tavoitteena on lievittää kipua ja jännitystä leukanivelalueella sekä parantaa leukanivelen toimintaa ja liikkuvuutta. Hieronnan avulla pyritään myös helpottamaan purentaan liittyviä oireita, kuten pureskelun vaikeuksia, leukanivelen naksuntaa tai kireitä lihaksia kasvojen alueella. Lisäksi purentalihasten käsittely voi auttaa rentouttamaan koko kehoa ja vähentämään stressiä.

Tämä hoitomuoto sopii kaikille, jotka kärsivät purentaan liittyvistä vaivoista tai haluavat rentouttaa kasvojen alueen lihaksia. Se on erityisen hyödyllinen esimerkiksi niille, jotka kärsivät hampaiden narskuttelusta tai purentalihasten ylirasituksesta esimerkiksi stressin tai väärän purentatavan vuoksi.

Hieronnan avulla voit pitää huolta purentalihaksistasi ja ehkäistä mahdollisia vaivoja pitkällä aikavälillä.

Lisäpalvelut

* Lämpöhoito: lämpöhoito auttaa rentouttamaan lihaksia ja edistää hieronnan tehoa. Lämpöhoito voi auttaa lievittämään kipua, vähentämään lihasjännitystä ja parantamaan verenkiertoa, mikä tekee hieronnasta vieläkin tehokkaamman ja miellyttävämmän.

* Lihashuoltovasara: Lihashuoltovasara on tehokas väline lihasten rentouttamiseen ja kireyksien poistamiseen. Lihashuoltovasara tarjoaa syvähierontaa ja värähtelyä, mikä auttaa parantamaan verenkiertoa, vähentämään lihaskipua ja nopeuttamaan palautumista urheilusuorituksen jälkeen.

* Imukuppihieronta: Imukuppihieronta auttaa rentouttamaan lihaksia, parantamaan verenkiertoa ja poistamaan kehosta kuona-aineita. Imukuppihieronta voi auttaa lievittämään lihasjännitystä, vähentämään kipua ja edistämään kehon luonnollista paranemisprosessia.

Näitä lisäpalveluja voidaan käyttää klassisen ja urheiluhieronnan yhteydessä tarpeen mukaan, ja ne täydentävät hieronnan tehokkuutta. Lisäpalvelut löytyvät ajanvarauksen yhteydestä.

Yrityskäynnit

Tarjoan räätälöityjä hierontakäyntejä yrityksiin, jotka haluavat tukea työntekijöidensä fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Hieronta on tehokas tapa edistää työkykyä ja vähentää stressiä työpaikalla, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta ja työilmapiiriä.

Palvelu tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden rentoutua ja huoltaa kehoaan kiireisen työpäivän lomassa. Voitte valita hierontakertojen määrän ja keston yrityksenne tarpeiden mukaan.
Työntekijöidenne hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää, ja haluan auttaa luomaan miellyttävän ja motivoivan työympäristön.

Ota yhteyttä emma@eloisawellness.fi, niin suunnitellaan yhdessä hierontakäynti yrityksellenne. Investointi työntekijöiden hyvinvointiin on investointi yrityksenne menestykseen!

Milloin hierontaan ei saa tulla?

Alla on lueteltu hieronnan vasta-aiheita. Jos olet epävarma hieronnan sopivuudesta sinulle, ota yhteys lääkäriisi. 

 • infektioita iholla, ihotauti
 • laskimotukos
 • pahanlaatuisia kasvaimia, syöpä
 • verenvuototauti
 • tuore vamma, kuten avohaavat, luumurtumat, palovammat, lihasrevähdykset ja ruhjevammat
 • iskeeminen kudos
 • suurentuneet imurauhaset
 • Flunssa, kuumetta, akuutti tulehdus
 • tyrä, kihti, reuma (tulehdusvaiheessa)
 • kortisonilääkitys, verenohennuslääkitys, aivoverenkiertoa parantava lääkitys
 • krapula
 • diabeetes, epilepsia 

Muistathan, että sinulla on aina vastuu kertoa hierojallesi, jos sinulla on jokin hierontaa estävä sairaus, tulehdus tai lääkitys.

Scroll to top